Op www.kidsvakantiegids.nl vind je nu weer de leukste en allernieuwsre vakanties voor reislustige kids en hun (groot)ouders.

www.kidsvakantiegids.nl is hiermee de enige site in Nederland waarop reislustige kinderen en hun (groot)ouders alle kindvriendelijke zonvakanties en wintersport aanbod onder ‘een dak’ kunnen vinden!

Maar ook vind je op www.kidsvakantiegids.nl handige toeristische bestemmingsinformatie voor gezinnen met kinderen, informatie over de wereld, toffe uittips, vakantiebeoordelingen en leuke acties met veel vakantievoordeel.

Kindvriendelijke zonvakanties

Met een vernieuwde navigatie die je heel simpel en snel naar je droomvakantie leidt, kun je heel handig zoeken in het leukste familievakantie en kidscamps aanbod van tientallen kindvriendelijke Nederlandse reisaanbieders.

Ofwel een selectie van honderden familievakanties met veelal leuke kinderanimatie in Europa en exotische oorden van de meest kindvriendelijke reisaanbieders in Nederland! Of je nu op zoek bent naar een vliegvakantie, een kindvriendelijk vakantiehuis, een familiecamping, een hotel met familiekamers, een fietsvakantie, een familiecruise, een vaarvakantie met een prive jacht of een (verre) rondreis voor gezinnen met kinderen? Of wat dacht je van een leuk arrangement voor gezinnen met kinderen in een hostel, bij een pretpark of misschien eens een kinder minicruise? Voor alle reislustige kids en hun (groot)ouders is er wel een vakantie te vinden die voldoet aan de vakantiewensen!